Egy évvel ezelőtt egy egyszerű kérdés fogalmazódott meg a fejünkben: „Hogyan tudnánk meggyorsítani a bevásárlást?” Magyarországon kevés vagy egyáltalán nincs lehetőség arra, hogy egy nagyobb bevásárlást akár 30 perces kiszállítási idővel házhoz szállítsanak. A legtöbb cégnek napokba telik feldolgozni, előkészíteni és kiszállítani egy megrendelést. Tehát erre próbáltunk megoldást találni. Nem akartunk tovább várni, ezért megalkottuk a Házhoz applikációt, ahol összegyűjtöttük a legkeresettebb élelmiszereket a nagy- és kis üzletekből, amelyeket bolti áron kezdtünk el forgalmazni. Budapest több pontján helyeztünk el raktárakat, ahonnan gyorsabban állíthatjuk össze a megrendeléseket és közel 30 perc alatt kiszállíthatjuk a címekre. Korábban még nem bizonyított egy cég sem ilyen gyors kiszállítási időt, mint a Házhoz. Célunk, hogy bárki számára lehetővé tegyük a gyors kiszállítást függetlenül attól, hogy mekkora megrendelést ad le.

Több futárt alkalmazunk, akik a raktár és a címek között mozognak, hogy a lehető összes kerületbe eljussanak. Kezdetben 8 órás munkaidővel dolgoztunk, de most már a 24 órás elérhetőséget biztosítjuk, szóval az éjszaka közepén is számíthatnak ránk! A forradalmian új ötletünknek köszönhetően és a logisztikai csapatunkon keresztül összekötjük az ügyfeleket a helyi futárokkal, akik perceken belül szinte bármit eljuttatnak otthonodba.

Az idő drága, így azért vagyunk itt, hogy életeket könnyebítsünk meg. A Házhoz törődik azzal, hogy mit szeretsz, és helyzetedek megfelelően kínálja a legolcsóbb és legkiválóbb minőségű termékeket. A Házhoz segítségével az általad leggyakrabban használt termékeket percek alatt kiszállítjuk Hozzád. Vásárláshoz nem kell elmenned a boltba, a piacra vagy az étterembe! Egy gombnyomással elkészítjük rendelésed a Te igényeid szerint. Azért vagyunk itt, hogy kiszolgáljuk Téged.

A Házhoz által friss zöldségekhez és gyümölcsökhöz juthatsz hozzá, melyeket frissen termesztenek, húsfélékhez, reggelihez, csemegékhez, tejtermékekhez, alap élelmiszerekhez, továbbá otthoni, gyermek és általános eszközökhöz is. Célunk, hogy a lehető legjobb kiszolgálásban részesítsünk, hogy kényelmessé tegyük vásárlásod. Garantáljuk az elégedettségedet. Kiszolgálásodra készen állunk egy jól felszerelt raktárral, autókkal és motorokkal. Átlagosan 30 perc alatt kiszállítjuk Neked mindennapi szükségleteidet.

A friss gyümölcsök és zöldségek biogazdaságokból származnak, és a csomagolt termékek a legjobb körülmények között jutnak üzemi központunkba. Megfelelő feltételeket biztosítunk a gyümölcsök és zöldségek friss állapotához. Folyamatosan ellenőrizzük termékeink minőségét. A megrendelésben szereplő termékeket gondosan és egyénileg készíti elő csomagolószemélyzetünk. A megrendelést kiválogató személyzet végzi a termékek végső ellenőrzését, és ők készítik el a csomagot a szállításra. Biztos lehetsz abban, hogy a teljes polcrendszert és a raktárunkban lévő összes csomagot higiénikusan fertőtlenítik. Minden célunk az, hogy Te biztonságban folytathasd azt, amit csinálsz, bárhol is legyél, ne zavartasd magad és a többit cask bízd ránk, Házhoz!