Lehetőséget kínálunk mindenki számára, hogy online rendelhessen tejtermékeket, húskészítményeket, édességeket, italokat, pékárukat, tartós élelmiszereket, tisztálkodószereket, tisztítószereket, papírárukat, zöldségeket és gyümölcsöket színes palettán. Elérhető a házhoz alkalmazáson!

Nem kell többé nehéz szatyrokat cipelni és kiállni a hosszú sort a kasszáig. Nincs többé félelem, hogy az egyik megszokott termékünk elfogyott. Amíg mi bevásárolunk, te csak dőlj hátra és kezdj el egy sorozatot vagy csináld azt, amit szívesebben csinálsz mindennapjaidban és várd, hogy egy órán belül mi haza vigyünk rendelésed!

Minden háztartásban kell, hogy legyen tojás, tej, azon belül sima vagy laktózmentes, kenyér: sima vagy gluténmentes és sok más egyéb, amit fogyasztunk és felhasználunk. Mi biztosítjuk ezeket a termékeket és a rendelésedre készen előállítjuk és házhoz szállítjuk.

Csapatunk célja, hogy életét könnyebben és aszerint tudja élni, amit szeret.

Folyamatos akciókkal és meglepetésekkel várunk applikációnkon! Töltsd le az alkalmazást, hogy ne maradj le semmiről!

Milyen márkák találhatóak a Házhoz alkalmazáson?

Minden kategóriába a lehető legtöbb terméket próbáljuk biztosítani mindenki számára. Folyamatosan bővítjük palettánkat, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelőt.

Milyen járművel szállítanak házhoz?

Futárjaink a lehető legpraktikusabban és gyorsabban igyekeznek házhoz szállítani megrendelését. Biztosítjuk futárjaink számára a leggyorsabb irányt ajtójáig, amit autóval, biciklivel vagy motorral érnek el.

Elvonatkoztatva a mindennapoktól, nézzük milyen termékek segíthetnek kikapcsolódni. Alkoholos italok ékes választéka megtalálható a Házhoz applikáción. Bor, sör, whisky, vodka és pezsgő bolti áron. Korábban írtam már a Jack Deniel’s-ről, most pedig a második kedvencemről fogok írni a Ballantine’s-ról.

Ballantine’s története

Pontosan tudjuk mennyibe kerül egy 4cl Ballantine’s egy bárban vagy étteremben. Sokan preferálják megvásárolni otthonukba a 0,7-es vagy 1 literes whiskyt, hogy spóroljanak. A Ballantine’s kreatív megalkotója elkészítette a mesterművet és később ezt tovább fejlesztétték és mára már több ízesítéssel elérhető a piacon. Csekkold le a Házhoz alkalmazáson!

Ballantine’s története az 1830-as években történt, amikor George Ballantine eltökélete, hogy a minőségre helyezi a hangsúlyt és jó minőségű borokat és whiskyket kezd el forgalmazni. Edinburgh lakosai igen hamar rákaptak az ízére és gyorsan nőtte kimagát az ital.

Olyanannyira lett kedvelt, hogy a királyi család is megillette egy kitüntetéssel. A leghíresebb terméke a Ballantine’s Finest Scitch Whisky lett. A whisky mint ital múltjában nemigen kell kutakodni, mert közismert a csoda, amilyen módon készítik. Kristálytiszta forrásvíz és természetes folyamat mind-mind hozzátesznek egy vonásnyit a majdani párlat ízéhez.

A legtöbb whisky, amit skóciában készítenek köztudott, hogy többnyire házasított, kevert. A Ballantine’s prémium whisky-kel kedveskedik fogyasztóiknak. Ebbe sorolható, a Ballantine’s Finest, a de luxe 12 éves érlelésű Gold Seal és a szuper prémium 17,21 ls 30 éves, továbbá a 18 éves Founders Keserve. A Ballantine’s Finest a friss és tiszta illata miatt vált az Európa piacvezető whiskyjévé. A Ballantines Gold Seal, ami szintén elérhető a Házhoz applikációnkon, már minimum 12 évi tölgyhordós érlelésen. Ettől olyan összetett az íze, az utóíze és pontosan ezért hordoz magával többféle ízjegyet: a hanga, a méz és a nyomokban a tölgyfahordó illatát idézi fel.

Töltsd le a Házhoz alkalmazást, hogy számodra is elérhető legyen a Ballantine’s nemes és kifinomult whiskyk választéka.