Egy felgyorsult világban indulunk el nap mint nap. Rohanunk, úton vagyunk reggeltől estig. Az idő mindannyiunk számára érték lett, minden perc számít! A bevásárlást a napi robot, egyetem, munka közben sokszor érezzük nyűgnek.

A bevásárlás mint rémálom

Ismerős? Sorok között bolyongás, sorbanállás a pénztárnál, ideges kapkodás, hogy semmit ne felejtsünk el a bevásárló listáról. Ehelyett ezt az időt tölthetnénk a családunkkal. Vagy megihatnánk egy kávét a barátainkkal. Nyerhetnénk plusz időt a naptól. Hogyan? A Házhoz segítségével! Levesszük a bevásárlás terheit a válladról, bárhonnan és bármikor pár perc alatt leadhatod rendelésedet, mi pedig 30 perc alatt kiszállítjuk a napi bevásárlólistát.

Hogyan segít a Házhoz?

Megkönnyíti az életedet!

Napi 1 szabad órát minden Anyukának!

Anyuka vagy, aki a takarítás, mosás, főzés közben még elrobog reggel és délután a gyerekekért az óvodába, suliba? Majd két megálló között beugrik az óráját lesve a boltba, áruházba? Akinek az utolsó pillanatban jut eszébe a sok-sok napi teendő között, hogy a vacsorához még több alapanyag hiányzik? Ezentúl nem kell szétesned a bevásárlás miatt, az arra szánt értékes időt megspórolhatod. Mit szólnál ahhoz, ha a ebben a Házhoz segítene? Te csak útközben, ügyintézés közben vagy éppen a szabad öt percedben egy applikáción keresztül rendeld meg azokat a termékeket, amelyek szüksége van a családnak. Mire hazaérsz a futárunk az ajtótok előtt vár a csomaggal. Nem kell mégegyszer idegesen az autóba ülnöd, a dugóban elvezetni egy bevásárlóközpontig, állni és várni a hosszú pénztársorokban, cipelni a nehéz táskákat, és fáradtan, kimerülten beesni a lakásba. A Házhoz leveszi a bevásárlás terheit rólad. Sőt, hozzásegít téged naponta egy szabad órához, amikor ha szeretnél magaddal foglalkozhatsz. Próbáld ki! Töltsd le a Házhoz applikációt, hogy 30 perc alatt kiszállíthassuk a megrendelésedet és elvégezhessük helyetted legalább ezt a napi munkát.

Már megint vizsgaidőszak van!

Már megint vizsgaidőszak van, tanulnod kell reggeltől estig. Ki sem mozdultál több napja.  Holnap le kell adnod egy dolgozatot, de még sehol sem tartasz vele. Csak a szokásos, az utolsó napokra hagytál mindent 😊. Közben pedig folyamatosan éhes vagy, hiszen a tanuláshoz kell az energia! Oh, de jó lenne egy tábla csoki, leginkább a mogyorósnak örülnél. Vagy egy kis nasi. Persze vacsorázni is kéne, mert biztos, hogy még éjszaka is verni fogod a gépet, lapozgatod a könyveket, jegyzeteket. Egy bevásárlótúrához sem időd, sem kedved nincs. Segíthetünk? Egy szendvicset dobnál össze vagy belefér egy jó kis olasz tészta is? Bármelyik mellett is döntesz, mi házhozszállítjuk az alapanyagokat, plusz feltöltjük a spájzodat is édesség és nasitartalékokkal. Töltsd le a Házhoz alkalmazást, rendelj meg mindent amire szükséged van pár perc alatt, 30 perc múlva pedig már nálad a következő 48 óra reggeli, ebéd és a vacsora alapanyagai. Rajtunk nem múlik, hogy sikeres legyen a vizsgád!

Sose feledkezzünk meg az idősebbekről!

A Házhoz nagy segítség az idősek életében is. Sokszor megfeledkezünk azokról, akik egyedül élnek. Nem minden nagyi, nagypapa olyan szerencsés, hogy az unokák naponta tudják segíteni a bevásárlásban. Mostantól távolról is segítheted idősebb hozzátartozóidat! A rendelésedet bárhonnan leadhatod más nevére. Nyugodt lesz a lelkiismereted, mert tudod hogy mama, papa nem botorkál a rossz időben a csúszós járdán. A saját feladataidban sem fogsz elúszni. Viszont van egy jobb ötletünk! Töltsd le a Házhoz alkalmazást a nagyszülők  telefonjára. Tanítsd meg nekik, hogyan kell használni az applikációt. Meg fognak lepődni, milyen egyszerű a használata! Holnap már egyedül válogathatnak, rendelhetnek a Házhoz kínálatából. Csak azt, amire éppen szükség van a hűtőben. Nincs többet nehéz szatyrok és táskák cipelése, a Házhoz 30 perc alatt kiszállítja a megrendelt termékeket!

Rájuk is gondolunk!

A Házhoz nem feledkezik meg a mozgáskorlátozott és a beteg emberekről sem. Az ő rendeléseiket fokozott figyelemmel és gondoskodással szállítják házhoz futáraink.

Piknik terülj, terülj asztalka!

A spontán piknik ötleteket is támogatjuk! Kisütött a nap, olyan jó lenne a barátokkal találkozni a szabadban. Mindenki ráér, de te a szervező pánikolsz. Mit eszünk, mit iszunk? Olyan hirtelen jött ez a találkozó, hogy nagybevásárlásra nincs idő. Vagy késni fogsz. Sokat. Miért nem rendeled rögtön a piknik helyszínére a finom falatokat, italokat? Nem kell bajlódnod a gyorsbevásárlással, meglepheted a barátaidat azzal, hogy egy Házhoz futár szállítja a piknikpládekre és piknikkosárba a terülj-terülj asztalkám csomagot. Ugye jól hangzik?

Ébresztőőő!

Veled is megtörtént, hogy hiába csörgött az óra? Nem tudtál felkelni, csak álmodban hallottál valami hangokat. Végül egy óra csúszással eszméltél. Így az egész reggel kapkodással telt. Idegesen, késve érkeztél a munkába. Reggelit természeten nem volt időd készíteni, az este elkészített ebédet otthon felejtetted. Éhenhalsz, feszült vagy, eleged van a napból. Étteremből nem rendelnél, mert éppen egy új hangfalra spórolsz. Éhes vagyok! Még csak most ültél le a számítógépedhez, nem igazán tudsz kimozdulni. Jusson eszedbe, a Ház alkalmazás! Rendelj hozzávalókat bolti áron és dobj össze össze gyorsan egy szendvicset vagy egy egészséges salátát akár a munkahelyeden. 30 perc alatt a kezedben lesznek az alapanyagok, 5 percen belül pedig kész is a fincsi tízórai, ebéd. Egy rövid a sok munkahelyi feladatok közt is belefér. Nem kell kiugrani a legközelebbi kisboltba. A menedzsered biztosan nem örülne, ha a mai napon még 20-30 percet a beszerzéssel töltenél el.Öt perc előkészület, a többi idő az ebédszünetből pedig megmarad a finomság elfogyasztára és a kollégákkal való beszélgetésre. Nincs még a telefonodon a Házhoz alkalmazás? Akkor itt a letöltés ideje! Bármilyen zűrös is legyen a napod, 30 perc alatt gondoskodunk arról, hogy ne korogjon a gyomrod.

Házhoz

Minden élethelyzetben tudunk segíteni. A Házhoz megrendelésedet 30 percen belül kiszállítja és a megadott címre, helyszínre viszi bárhol is legyél Budapesten.

A fentiek a mi pozitív tapasztalataink, örülnénk, ha megosztanátok a ti Házhoz élményeiteket is. Írjátok meg kommentekben, nektek hogyan és mikor segített a Házhoz. Várjuk a történeteiteket.