Mozizol a barátaiddal, de elfelejtetted a nachos mellé a kolát? Nem szereted a mozis kólát, mert több víz van benne, mint kóla? Rendelj a Házhoz applikáción keresztül és bolti áron pillanatok alatt kiszállítjuk.

Tömérdek mennyiségű üdítőital megtalálható készletünkben!

Energiaitalok, friss gyümölcslevek, ásványvizek, teák, szörpök, sportitalok, borok, sörök és alkoholok. Otthonodba visszük kis- és nagy mennyiségben kedvenceid.

Reggeli frissítők, kávék! Appunk biztosítja, hogy legyen lehetőséged válogatni.

Miért jó a Házhoz-tól rendelni ezeket a termékeket?

Mert számos kínálatunk közül megtalálhatod kedvenced és 1 órán belül mi kiszállítjuk. Bolti áron érhető el bármelyik termékünk és így sok időt spórolhatsz meg magadnak. Ha kimaradt a vásárlás során egy két termék, de te pótolni szeretnéd, akkor ne habozz és rendeld Házhoz!

A reggeli kávé az esetek többségében életmentő. Reggel álmosan, mikor kinyitjuk a szemünk, alig várjuk, hogy a kávé életet növeljen vénáinkba. De mi történik, ha elfogy? Ha elfelejtettünk venni és sietnünk kell a munkába? Semmi pánik! Töltsd le a Házhoz alkalmazást és mi egy órán belül házhoz visszük a kávét és a tejet is!

Drágább mint egy 0-24-es boltban?

Nem, sőt! Vannak termékek a Házhoz applikáción, amelyeket sokkal olcsóbban megtalálhatod. Töltsd le az alkalmazást, hogy megrendeld a háztartáshoz szükséges termékeket. A mi szállítási technikánknak köszönhetően kevesebb mint egy óra alatt házhoz is szállítjuk a kosaradba adott termékeket. 9 órától 18 óráig elérhető szolgáltatásunk.

A legnépszerűbb üdítők is elérhetően az appon?

Természetesen igen! A Cappytől a Coca-Coláig megtalálható alkalmazásunkban. Színes palettánkból mindenki megtalálhatja kedvencét. Több ízben is elérhetőek az applikáción. Csekkold le most, hogy te se maradj le róla!

Hogyan tudja ilyen gyorsan kiszállítani a futár a megrendelésem?

A futár a térkép és a pontosan megadott helymeghatározó alapján a sajátos módon számolja ki a legrövidebb utat a bevásárlóhelytől az otthonáig. Ezért ne felejtse el beállítani a pontos tartózkodási helyét!

Töltsd le a Házhoz applikációt és rendeld meg a bevásárlást otthonodba!