Nem szeretnél nagy tételben rendelni otthonra gyümölcsöket, mert tudod, hogy nem feltétlen fogyasztanád el? Te csak egy citromra és pár darab almára vágysz otthonodba, de nincs kedved lesétálni érte a boltba? A Házhoz segít abban, hogy életed most sokkal könnyebb legyen. Lehetőséged van otthonodba rendelni a kedvenc zöldségeit és gyümölcseit bolti áron. Nem kell nagy tételnek lennie ahhoz, hogy mi kiszállítsuk otthonába. Tea és citrom? Nálunk megvan! Esetleg ha most térnél rá az egészséges étkezésre mi segítünk!

Megőrizhetjük egészségünket anélkül, hogy ki kellene mozdulnunk a lakásból. Ha már a citromot említettük beszélgessünk egy kicsit a pozitív hatásairól.

Segít a jó anyagcserében –  a citromban lévő rost sokat segít fenntartani vagy javítani az emésztésben. Egy pohár citromos víz rengeteget segíthet az emésztésben.

Jól hidratál – kiszáradás ellen tokéletes megoldás a citromos víz. Izzadás közben az ember nem csak vizet veszít, hanem fontos ásványi anyagokat is, ezért fontos, hogy ne csak sima vizet igyunk mindennapjainkban. Tudta, hogy a mentes és a savas víz között sincs különbség hidratáltság szempontjából? Bármelyiket is szereti, ugyan olyan jót tesz egészségünknek.

Szemre is jó hatással van – a citrom olyannyira egészséges, hogy a benne lévő C-vitamin és antioxidánsoknak hála megvéd a szürke hályogtól és a makula degenerációtól.

Selymes és egészséges bőrért – csodákat képes művelni a citrom a bőrrel. A sok víz és citrom regenerálja a bőrt és puhábbá varázsolja.

Megvédi a májat – a májunk egy fontos szervünk az egészségünk fenntartásában és ebben nagy segítség a citromos víz. A citromnak szuper tulajdonsága, hogy bizonyos káros anyagokat képes semlegesíteni szervezetünkben.

Felveszi a harcot a gyulladással – számos gyulladásos panasz a szervezetünkben egy segély kiáltás a testünktől. Nem engedhetjük, hogy szervezetünk ebben az állapotban maradjon. A citromban lévő C-vitaminnak köszönhetően növeli az immunrendszer teljesítőképességét, tehát gyógyír lehet a problémára!

Segít helyre állítani az immunrendszert – egészséged érdekében mindig figyelj oda, hogy elég C-vitamint vigyél be a szervezetedbe és erre a citrom a legmegfelelőbb.

Káliumforrás – sokan nem is tudják, de a citromban is megtalálható kálium. Nem árt nap mint nap fogyasztani citromot, hogy javítsuk agyunk, izmaink, szívünk és vesénk funkcióit.

Most hogy ezeket tudjuk, fontosnak érzem, hogy elmondjam az egészséges életmód szabályai szerint nagyon fontos a változatosság. Ne merítsük ki az egészséges tartalmát napi egy citrommal! Folyamatosan frissítsük évszakoknak megfelelően a gyümölcs készletünket otthon. A Házhoz applikáció ez folyamatos segítséget nyújt a számunkra! Házhoz szállítja kedvenceinket gyorsabban, mint gondolnánk.

Figyeljünk oda milyen zsírokat használunk főzés közben! A Házhoz applikációban széles választékát találja zsírjainknak. Ezenfelül tejek, vajak és sok más terméket is megtalál, amely segít megőrizni egészségünk. Online megrendelheted kedvenceid konyhádba.

De a leges legfontosabb a víz fogyasztás! Testünk 60-75%-ka víz, tehát mindig tartsunk otthon elegendő vizet! Házhoz applikáción keresztül megőrizhetjük egészségünket és akár kartonnal is rendelhetünk savas vagy mentes vizet. Tudtad, hogy a savas pont ugyan annyira hidratál, mint a mentes víz? Tehát bármelyiket is szereted épp olyan jót tesz bőrödnek és szervezetednek egyaránt.

Barna kenyér vagy rozs kenyér?  Töltsd le a Házhoz appot és mi házhoz szállítjuk otthonába az egészségét!